Ramen zijn er in heel wat materialen. De mogelijkheden zijn immens en het is normaal dat je als consument tussen het bos, de bomen niet meer ziet. Eén ding is echter zeker: met pvc ramen maak je altijd een goede keuze. Al jaren zijn pvc ramen van uitstekende kwaliteit, en ze blijven beter worden. Deze ramen worden alsmaar verder doorontwikkeld, met verbluffende resultaten tot gevolg. Deze nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, zodat je er steeds de beste pvc ramen uitkiest.

PVC Ramen zijn altijd een verstandige keuze

De voordelen van pvc ramen, die blijven min of meer ongewijzigd. Dit type ramen staat bekend om zijn uitstekende isolatie. Wil je je huis optimaal isoleren, dan vormen pvc ramen een goede keuze. Zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie komen deze ramen perfect tot hun recht. Heel wat mensen opteren ook voor deze ramen vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Pvc ramen hebben amper onderhoud nodig en je moet ze ook niet van een likje verf voorzien. Bekijken we de duurzaamheid, dan scoren pvc ramen uitstekend. Het materiaal van deze ramen is 100% recyclebaar, waardoor je ook op dit vlak een verstandige keuze maakt.

Let op, er is kwaliteitsverschil in PVC ramen

Pvc ramen mogen dan kwalitatief uitstekende ramen zijn, er zit soms wel een kwaliteitsverschil op. Laat ons stellen dat het ene pvc raam, het andere niet is. Bij Raamwinkel kiezen ze resoluut voor de hoogste kwaliteit van ramen. Zij werken bewust samen met topfabrikanten die al jaren hun meerwaarde bewezen hebben. Op die manier zijn we zeker van een kwalitatief product te kunnen afleveren dat tientallen jaren meegaat. Omdat ze een grote klant zijn en massaal veel pvc ramen afnemen, kunnen ze deze ramen aan een bijzonder scherpe fabrieksprijs op de markt brengen. Zo krijg je heel veel raam, voor weinig geld en altijd 50% goedkoper. Waarom zou je opteren voor ramen van mindere kwaliteit, die vaak nog duurder zijn ook?

Weet dat pvc ramen, uitgebreid getest zijn in Belgische labo’s en dat raamproducenten als Raamwinkel steeds de hoogste kwaliteitsstandaarden hanteren.

Bestel vandaag nog je maatwerk pvc ramen

Ben je toe aan nieuwe ramen? Met deze handige ramencalculator bereken je zelf in een mum van tijd de prijs voor je pvc ramen. De afmetingen ingeven, wat keuzes maken en klaar. Op die manier weet je meteen wat je pvc ramen je gaan kosten.

Wil je liever zelf de handen uit de mouwen steken en ben je klaar om met je ramen en zelfbouw aan de slag te gaan? Neem een kijkje en je kunt zelf de prijzen van je ramen uitrekenen op de website. Zo weet je meteen of jouw droomramen haalbaar zijn. Kies vandaag nog voor zelfplaatsing en bespaar niet alleen op de ramen, maar ook op de plaatsing.

Comments are closed.

Dit vind je ook leuk