Kerstmis is een magische tijd van het jaar. Een tijd waarin we onze dankbaarheid en liefde uiten voor onze familie, vrienden en collega’s. Als eigenaar van een bedrijf, wil je dat je personeel zich extra gewaardeerd voelt tijdens de feestdagen. Een leuk kerstpakket is een geweldige manier om dit te doen. Het is een klein gebaar dat een grote impact kan hebben. Maar hoe stel je een leuk kerstpakket samen voor je personeel?

Het kan lastig zijn om als bedrijfseigenaar een leuk kerstpakket samen te stellen voor jouw personeel. In deze blog zullen we hierbij helpen door een aantal ideeën te geven voor leuke cadeaus om een kerstpakket mee samen te stellen. Ook geven we je graag een aantal tips mee over de verpakking van het kerstpakket. 

Leuke cadeaus

Als eigenaar van een bedrijf, is het belangrijk om te weten wat je personeel leuk vindt. Als je dit niet weet, kun je leuke cadeaus krijgen die niemand wil. Om de juiste cadeaus te krijgen, is het belangrijk om eerst te begrijpen wat je personeel leuk vindt. Als je dit weet, kun je vervolgens cadeaus uitzoeken die geschikt zijn voor elke persoon. Hier zijn enkele ideeën voor leuke cadeaus die je aan je personeel kunt geven:

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn een geweldige manier om je personeel te verwennen. Ze kunnen kiezen uit een breed scala aan winkels en producten.

Geurkaarsen en zeep

Niemand heeft iets tegen op een heerlijke geurkaars of zeep. Kies voor een geurkaars of zeep met een heerlijke kerstgeur, zoals een kaars of zeepje die naar dennenappels ruikt of appel-kaneel. Het zijn mooie cadeaus waar je een leuke tijd van kunt genieten. Geurstokjes zijn overigens een leuk en luxe overkomend alternatief voor een geurkaars.

Parfum of andere verzorgingsproducten

Parfum of een geschenkset met verzorgingsproducten is een klassiek cadeau dat altijd gewaardeerd wordt. Echter wilt niemand dat iedereen op kantoor precies hetzelfde ruikt. Dit voelt trouwens ook vrij onpersoonlijk. Zorg daarom voor voldoende afwisseling, zodat niet elke werknemer hetzelfde geurtje cadeau krijgt. 

Eten en drinken

Etenswaren en drankjes zijn altijd een goed idee. Kies een assortiment van lekkernijen die typisch tijdens de kerst worden gegeten en gedronken, voor een passend cadeau. Denk hierbij aan een zakje speciale kerstthee, welke je op leuke wijze aan kunt vullen met thee accessoires zoals een mooi theelepeltje of thee-ei. Biologische producten zijn tegenwoordig helemaal in! Ook alcoholische dranken zoals een speciale fles wijn of bier worden vaak gewaardeerd.

Samenstellen van het pakket

Nu je weet welke cadeaus je aan je personeel wilt geven, is het tijd om het kerstpakket samen te stellen. Begin met het kiezen van een cadeau- tas of doos. Kies een stijl die past bij het thema van je kerstpakket. Je kunt ook originele manieren verzinnen om het pakket te verpakken, zoals met cadeaupapier met het bedrijfslogo erop en mooie linten om het mee te versieren.

Vervolgens moet je de cadeaus in het pakket stoppen. Zorg ervoor dat je genoeg plaats hebt voor alle cadeaus. Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van de dozen die je hiervoor wilt gebruiken. Het zou zonde zijn als niet alles past, of als de doos in verhouding tot de cadeaus te leeg lijkt. Je kunt ook een leuke boodschap of kaart toevoegen om je personeel te bedanken voor hun inzet. Als je klaar bent, verpak je het pakket voorzichtig en maak je het klaar voor de verzending. Klaas is kees!

Comments are closed.

Dit vind je ook leuk